Recenzije o Hondrox

 • Alfred
  Imao sam sjedilački način života i više od desetak kilograma viška. S vremenom su se pojavili bolovi u zglobovima, od kojih ni dijeta ni mršavljenje nisu pomogli. Liječnik je preporučio Hondrox. Nakon 2 mjeseca redovite uporabe bolovi su nestali.
  Hondrox
 • Ivan
  Oštećeni ligamenti gležnja tijekom treninga. Bol nije nestajala nekoliko tjedana. Pročitao sam o Hondrox na fitness forumu i odlučio ga kupiti. Sprej je korišten prema uputama. Bol je potpuno nestala nakon tjedan dana. Istodobno je vraćena pokretljivost gležnja. Nastavljam tečaj u terapijske svrhe.
  Hondrox
 • Filip
  U bolnici su mi dijagnosticirane degenerativne promjene na zglobovima koje su povezane s godinama. Koljena i laktovi bole 2 godine, mislio sam da ništa neće pomoći. Liječnik je propisao Hondrox. Sprej koristim oko 3 tjedna. Bol nije potpuno nestala, ali je postalo lakše pomicati ruke i noge. Laktovi izgledaju manje bolni.
  Hondrox
 • Maja
  hondrox sprej koristim oko 3 mjeseca. Lijek je pomogao ukloniti znakove artritisa i smanjiti upalu.
  Hondrox
 • Vuković
  Radim kao frizer, stalno na nogama. Sprej Hondrox pomogao je nositi se s upornim bolovima u nogama i grčevima u mišićima. Nanosim ga prema uputama na kraju dana. Dozator je vrlo zgodan, dobro raspršuje proizvod.
  Hondrox
Korisnička ocijena Hondrox
4.3
22